Vidste du dette om mavedans?

Mavedans er også:

Ved du godt, at når du melder dig til undervisning i Mavedans/Orientalsk dans, så får du meget mere end danseundervisning ud af det? 

Vidste du for eksempel, at mavedans udløser lykkehormonet Oxytocin i kroppen? At mavedans sænker dit stressniveau og blodtryk? At du får en flot holdning, som ikke bare er flot for øjet, men også åbner brystet og åndedrætsmusklen Diafragma, som igen forbedrer din måde at trække vejret på? En virkelig god og sund spiral er sat igang af lutter gode ting i din krop. 

At du mens du danser, ikke tænker på de ting som ellers stresser dig, men at du oven i købet får tømt dit hoved for det konstante tankemylder? At negative tanker ganske enkelt ikke findes mens du er fordybet i dansen? At du forbedrer din kondition og toner din krop? At du lærer en helt ny slags musik at kende? Musik som går lige i hjertet og giver lyst til mere bevægelse. At du forbedrer din balance, både den fysiske og den psykiske? At du ved at oparbejde en god balance bliver i stand til, at klare dig fysisk lang op i årene, da du formindsker risikoen for faldulykker? 

At mavedans intet har med alder, vægt eller hårets længde at gøre? At mavedans giver et stort sammenhold og fællesskab? Du møder mennesker med samme interesser og I vil helt sikkert falde i snak. At mavedans ikke kræver forudgående kendskab til dans? Alle kan simpelthen lære det grundlæggende og alle har deres plads. At mavedans ikke kræver specielt udstyr eller påklædning? Bare fødder, leggins og en top er alt hvad du behøver. At der i Køge’s Mavedanserskole er højt til loftet og kort til latter? 

Mavedans er for alle kvinder, uanset alder og form. Vi arbejder os gennem masser af tekniktræning.
Via dansen kommer vi i kontakt med vores feminine sider og energi. Vi slipper den indre Diva løs, og bevæger os ind i en verden af smuk musik og bløde feminine bevægelser.
Træningen giver sved på panden og god motion. Vi arbejder med de dybe muskler og en smuk holdning, balance og kropsbevidsthed. Alt foregår i et trygt, rummeligt og aller vigtigst, sjovt og legende univers.
Der kræves intet særligt udstyr. Vi kan danse på bare fødder, eller “ballet” sko. Vent med at købe noget som helst til du kender et evt behov. Almindeligt træningstøj er helt fint. Dog må du gerne medbringe et tørklæde/sjal/møntbælte som du kan binde om dine hofter, hvilket fremmer bevidstheden omkring denne del af kroppen, hvor en stor del af vores bevægelser udgår fra.
Du kan forvente en markeret talje, et stærkt muskelkorset, en smuk holdning og et sprudlende humør.

Hold for både Begyndere, Fortsættere og Øvede. Her er noget for enhver.
Vi mødes på Nørre Boulevard 19.1tv. 4600 Køge

Husk tilmelding SMS 40173860 eller englegården@hotmail.com.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.06 | 14:41

Hej Janeth. Den står bla under pris og tidsbestilling, men her er den også: englegaarden@hotmail.com

...
29.06 | 14:33

Hi Stella - du skriver at man kan finde din direkte mailadresse under KONTAKT - men det kan jeg ikke se?? Mange hilsner

...
01.08 | 00:01

Hejsa

Mon du kan give et link til kataloget fra Baden-Baden på din blog?

På forhånd tak

Mvh
Nanna

...
18.05 | 15:18

Bevidsthedsberøring formår på nænsom og kærlig vis at aktivere og støtte kroppens egne selvhelbredende kræfter til større vitalitet, livskraft og sjælsglæde.

...
Du kan lide denne side