Graviditets behandling

Mange af de gængse graviditets gener/følger som feks rygsmerter, smerter/træthed i bækken, hævede/ømme ben, ondt i ligamenterne som holder maven oppe, kan afhjælpes/lindres med Bevidsthedsberøring og blid massage.
Ved mere alvorlige gener, som feks bækkenløsning, har Bevidshedsberøring vist sig særdeles gavnligt. Andengangsfødende har meldt tilbage om væsentlige forandringer i forhold til første graviditet og fødsel. Kroppen afspændes/strækkes og gøres klar til den ekstra belastning af såvel graviditet som fødsel.
Den særlige briks, som netop er egnet til gravide kvinder, giver plads og støtte, til selv store maver.

Fra en tilfreds klient.

I forbindelse med min første graviditet har jeg fået fire behandlinger hos Stella. 
Stella er skøn at få behandlinger hos, da hun er et meget hjertevarme menneske. Hun brænder for sit fag og har haft øje for hvad netop jeg har haft brug for ifm behandlingerne. Ved første besøg spurgte hun indtil skavanker, ønsker og forventninger til behandlingen - spørgsmål som sidenhen er blevet stillet før hver behandling. Mine behandlinger har været en kombination af massage, healing og cupping. Inden jeg fik 1. behandling mærkede jeg at mine skavanker med knæ og iskias var blevet forværret af graviditeten. De løbende behandlinger har gjort, at smerterne næsten ikke har været tilstede. Behandlingerne har derudover været med til at give mig en super god graviditet, med et overskud både fysisk og mentalt. Jeg er overbevist om, at dette tildels skyldes de super gode behandlinger jeg har fået af Stella.  
Jeg vil derfor gerne give Stella min bedste og varmeste anbefaling med på vejen. jeg er sikker på at jeg vender tilbage næste gang jeg bliver gravid og sikkert også før! 

En glad gravid klient

Det her er jeg nødt til at dele med alle gravide i verden!! ✨✨✨

I går var jeg til den SKØNNESTE gravid-luksus-forkælelses-behandling hos overskønne Stella fra @englegaarden i Køge ❤️

Jeg vidste godt at det ville være fantastisk, for kender Stella i forvejen, da hun er uddannet holistisk energiterapeut hos mig 😉❤️✨☀️

MEN jeg vidste ikke at jeg efterfølgende ville føle mig 20 cm højere - altså fuldstændig rettet ud! Jeg kom med øm lænd og har ikke haft snerten af det siden ❤️

Udover det, kan jeg simpelthen mærke alle bevægelser min baby i maven laver meget finere og lettere, fordi jeg er blevet løsnet så meget op og virkelig fået åbnet totalt op for flow ✨✨☀️☀️

Behandlingen var engle-blid, med meget meget lette tryk på blandt andet min ryg og mave ❤️ Dét gjorde at min krop samarbejde og virkelig gav slip på ALLE spændinger!

I dag er jeg vågnet Flyvende og har det SÅ godt!!!! ❤️❤️❤