Healing

Healing

 Healing

 
I 2002 blev jeg færdiguddannet i Reikihealing, blev indviet til mester i 2002, hvor jeg også blev uddannet Inkahealer.
Healing betyder, at kroppens "batterier" lades op med ny energi, hentet fra universet. Inka energien er meget stærk/høj/dyb og viser sig ved oprettelse af skader/ubalancer helt ned på celleplan. Healing er ikke en behandlingsform i traditionel forstand, mere en afballancering af kroppens egne krafter og ressourcer og en hjælp til selvhjælp. Den healende energi flyder af sig selv der hen, hvor den vil være til størst mulig gavn og glæde, såvel fysisk som psykist.
Healing er meget blid og behagelig at modtage og er egnet til ALLE, fra vugge til grav. Jeg hverken kan, eller vil, komme med specifikke sygdomme/problematikker, som healing vil være særligt egnet til, da det som sagt ikke er en traditionel behandlingsform. Blot vil jeg sige, at rigtig mange mennesker er blevet healet i min klinik i snart tyve år og ofte med fantastisk gode resultater. 
Sidst er også Thetahealing kommet med.

                       Held eller forstand? Tro eller overtro? Meningerne er mange!
Prøv kun hvis du har lyst og tillid, nyd det du mærker og tro hvad du vil. Kun DU kender din egen krop og psyke og hved hvad der er godt for dig. Stol på din egen intuition og dømmekraft og blæs på andres mening.
                        Alt og alle er velkommen her hos mig.