Undervisning for piger 6-9 år

Mavedans for piger 6-11 år

Orientalsk dans/ Mavedans for piger. 

 

Dette hold henvender sig til piger i alderen 6-11 år. Niveauet er for begyndere. 

Vi arbejder med teknikerne bag dansen,  samler det hele til små kombinationer, og senere en fin koreografi. Måske bliver vi så modige, at vi optræder ved et lukket arrangement for forældre. Det vigtigste er dog først og fremmest, at alle er trygge og sikre, så eventuel optræden kommer i absolut sidste række. 

I mavedans arbejder vi med de dybe, både store og små muskler,  teknik, balance, holdning og kropsforståelse. Undervisningen er baseret på leg og eventyr. Dansen bygges op omkring en fortælling som vi sammen bevæger os dybere og dybere ind i. 

Meditation, afspænding og yoga indgår i undervisningen. 

Undervisningen foregår i lukkede, trygge rammer hvor alle rummes, støttes og ses. Vi arbejder sammen som gruppe, så alle har en plads og betydning. Her er plads til alle og ingen er uden for gruppen. 

Her kræves ikke særlig påklædning. Gamacher, joggingbukser og en bluse er fint. Alle bedes medbringe et tørklæde eller lignende som kan bindes om hofterne. Vi danser ikke i fodtøj. Bare fødder er fint, men strømper eller gymnastiksko uden hæl er også en mulighed. 

 

 En prøvetime koster 50kr

en sæson 4x45 min koster 240kr

 

Tilmelding pr SMS 40173860 eller englegaarden@hotmail.com hvor du oplyser barnets alder og navn, samt dit tlf nr og en mailadresse til al info. Når du har fået ok af mig, indbetaler til konto 2233-0805701501 hvor efter dit barn er tilmeldt. 

 

Ingen forældre i salen mens vi danser. I skal nok blive inviteret når vi er klar. 

 Følg skolen på facebook siden: Køge's Mavedanserskole, hvor du finder undervisnings datoer, tider, priser og alt nyt. 

Håber vi ses. 

Stella Dea

Nørre Boulevard 19. 1tv

4600 Køge