Coronatiden

Behandling i coronatiden.

Klinik Englegården, Nørre BOulevard 19.1tv. 4600 Køge, er klar til at åbne for klienter igen. Et par ting er lige undervejs, kan tage et par dage, men du kan trygt bestille din tid til Energiterapi, som er fusionen af zoneterapi, akupressur, massage, cuppings, EFT og Kraniosakralterapi.
Lidt nyt for os alle i coronatiden bliver, at du selv medbringer et lagen og evt tæppe, at du afspritter dine hænder ( jeg har håndsprit lige inde for døren) ved ankomst. Vi holder afstand og du betaler med mobilpay eller kontooverførsel.
Jeg har inden og efter hver behandling rengjort og afsprittet gelænder og alle håndtag, flader og briks. Jeg afspritter hænder ved din ankomst. Mens jeg behandler dig bærer jeg tynde latexhandsker og hvis du skal have behandling som indkluderer at jeg er tæt ved dit hoved bærer jeg mundbind.
Denne behandling laver jeg kun på voksne og større børn.
Jeg forventer naturligvis, at du ved bestilling af tid er rask og uden de kendte symptomer på Corona, samt at ingen i din bolig er syge, og at du melder afbud på dagen hvis sygdom eller symptom opstår. Det samme kan du naturligvis forvente af mig.
Med disse tiltag føle jeg mig tryg i mit arbejde og føler at klienters sikkerhed er i højsæde. Håber at I er trygge, eller sig til hvis du ønske andet. Håber at se alle mine faste klienter igen, og selvfølgelig meget gerne også nye.
Energiterapi er både for ren velvære, stress og psykiske belastninger, ondt i ryggen, led, muskler, hovedpine, spændinger og meget mere. En times behandling koster som den plejer 700kr.
Ring hvis du har yderligere spørgsmål.
For tidsbestilling ring/sms 40173860 mail: englegaarden@hotmail.com