Mavedans. Hold for begynder og letøvet.

Mavedans for kvinder. Begynder og letøvet.

Mavedans er for alle kvinder, uanset alder og form. Niveauet er for begyndere. Vi arbejder os gennem masser af tekniktræning med både sved og smil, 

Via dansen kommer vi i kontakt med vores feminine sider og energi. Vi slipper den indre Diva løs, og bevæger os ind i en verden af smuk musik og bløde feminine bevægelser. 

Træningen giver sved på panden og god motion. Vi arbejder med de dybe muskler og en smuk holdning, balance og kropsbevidsthed. Alt foregår i et trygt, rummeligt og aller vigtigst, sjovt og legende univers. 

Der kræves intet særligt udstyr. Vi kan danse på bare fødder, eller “ballet” sko. Vent med at købe noget som helst til du kender et evt behov. Almindeligt træningstøj er helt fint. Dog må du gerne medbringe et tørklæde/sjal/møntbælte som du kan binde om dine hofter, hvilket fremmer bevidstheden omkring denne del af kroppen, hvor en stor del af vores bevægelser udgår fra. 

Du kan forvente en markeret talje, et stærkt muskelkorset, en smuk holdning og et sprudlende humør. 

Mavedans er god træning hvis du har almindelige rygproblemer, menstruationssmerter, myoser, balancebesvær, slappe mavemuskler eller ønsker en rankere holdning. 

Mavedans er glad motion som strammer kroppen op. 

Begynder og letøvet hold.

Se undervisningsplan, datoer, priser og nyheder på skolens facebookside: Køge's Mavedanserskole.

Pensionister, studerende og arbejdsledige gives 10% rabat

 Prøvetime 75kr. 

En sæson 6x 90 min 720kr

 Vi mødes på Nørre Boulevard 19.1tv.  4600 Køge

 Tilmelding på begge hold. Senest 5.12.2018

 Tilmelding SMS 40173860 eller englegården@hotmail.com, hvor du oplyser navn og ugedag for hold, samt en mailadresse for al info. 

Når du har ok fra mig, indsætter du hele beløbet på konto 2233-0805701501 og er her efter tilmeldt.