Tryk fødsel

TRYK FØDSEL.


Et tilbud til dig og din partner, hvis i er lige midt i graviditeten.

Jeg tilbyder :
2x 1.5 times behandling kun for moderen.
Bevidsthedsberøring og massage af lænd, ryg, udstrækning af ligamenterne omkring dit bækken og de ophæng som bærer den voksende mave og tunge baby.
Jeg masserer dine underben og giver zoneterapi på de systemer, som hjælper dig med, at skille dig af med og forebygge vand i benene, træg mave og evt andre graviditetsgener.
Vi træner vejrtrækningsteknikker, som du både kan bruge i graviditeten feks ved plukkeveer og senere under fødslen, hvor du kan nå rigtig langt med vejrtrækningen som eneste smertelindring, hvis du er blevet fortrolig med teknikerne.

1x2 timer, hvor både du og din partner deltager.
Jeg behandler på dig som de andre gange, men øver også vejrtrækningsteknikker med din partner, som derefter vil være en uvurderlig støtte og guide under fødslen.
Jeg viser din partner vestimulerende zoner og akupressur punkter, tricks og teknikker, som kan stimulere veerne og smertelindre.

Et par timer, som klæder jer begge godt på, til den forestående dejlige begivenhed.

Senere mødes vi til en times VELKOMMEN TIL VERDEN behandling af baby.
En time, hvor jeg vil klæde baby på til, at klare dagligdagens krav til fordøjelses systemet, udskillelses systemet og undervise jer en masse god teknikker til beroligelse, søvn, lindring af mavekneb og overstimulering. I går herfra med en masse gode teknikker til, selv at gøre en positiv og virkningsfuld forskel for jeres baby.

Hele pakken indbefatter 6 timer i min klinik og koster ialt 3000kr.
Bestil tid på englegaarden@hotmail.com eller ring 40173860
Velkommen i Englegården v.Stella Dea Jensen.

Er i nu nået over terminsdatoen og nærmer jer grænsen, hvor baby skal ud/ en igangsættelse.
Her tilbyder jeg, at vi i samarbejde og i rolige og hyggelige omgivelser, prøver at stimulere kroppens naturlige igangsættelse af fødslen.
Jeg sætter tre timer af, hvor jeg arbejder på zone og akupressur punkter i den første time.
I går evt en tur i byen en times tid og kommer tilbage til endnu en times zoneterapi og akupressur.
Alt forudsætter naturligvis, at jeg ser terminsdatoen på vandrejournalen, at alt er under fuld kontrol, at baby ligger fast i bækkenet og meget gerne nogle modnende plukkeveer.
Efter de tre timer, er partner eller anden fødselshjælper klædt godt på til,mat fortsætte vestimuleringen, smertelindre og støtte.

Pris 1500kr. Mod kørselstillæg kommer jeg gerne til dig/jer.
Tidsbestilling: englegaarden@hotmail.com eller tlf 40173860