TRYK BABY&BØRN

TRYK BABY WORKSHOPS

Jeg er uddannet Alternativ Baby&Børne behandler, samt certificeret TRYK & GLAD børnebehandler hos Katrine Birk. Desuden er jeg uddannet Soc.Pæd og har arbejdet med børn i forskellige aldre på både dag og døgn institutioner. 

En Tryk&Glad workshop varer fra en time til halvanden alt afhængig af børnenes alder og udholdenhed. Jeg gennemgår nogle af de typiske problematikker og udfordringer, såvel fysisk som psykisk, for det  pågældende alderstrin. Derfor henvender hver workshop sig til en særlig målgruppe. 

Jeg giver tips og tricks inden for pædagogik, zoneterapi, akupressur og massage. Alt sammen noget enhver kan lære at benytte i eget hjem. 

Mine workshops er delt op i flg områder: 

 

  • Tryk&Glad Baby 0-9 mdr.

Her arbejder vi med mave/tarm systemet, evt skævheder i ryg og nakke, gylp, ro punkter og en snak om babys søvnmønster.Til de ammende mødre er der hjælp til bedre mælkeproduktion og der er naturligvis plads til jeres spørgsmål. Send mig gerne dine spørgsmål før dagen, så jeg kan forberede et fyldestgørende svar. 

 

  • Tryk&Glad Baby 9-18 mdr

Her er manges mave/tarmsystem igen udfordret af ny kost. Vi arbejder med gode ro punkter og evt overstimulering, lige som vi atter engang er omkring den eftertragtede søvn. Mange babyer er her også igang med institutionslivet, med alt hvad det indebærer af snotnæser, øreproblemer og hoste. Igen er spørgsmål velkomne og rigtig gerne sendt i forvejen. 

 

  • Tryk&Glad Barn 2-3 år.

Igen kan der være lidt udfordringer med mave/tarmsystemet, som barnet nu begynder at få et selvstændigt forhold til. Her har vi stadig masser af snot og mange øreproblemer. Søvnen driller mange og roen er svær at finde. Vi taler om brugen af de elektroniske vidundere og deres eventuelle indvirkning på børn. Lige som vi er omkring overgangen mellem lille og  stor i institutionen. Nogen får en lille søskende med de udfordringer den slags kan give. Spørgsmål, og gerne dem som stilles i forvejen er velkommen. 

 

  • Tryk&Glad Bedsteforældre. 
  • Bedsteforældre kan jo lige så godt trykke og massere som mor og far kan. Har du lysten og adgang til en  babydukke, så fylder jeg dig glad og gerne op med nyttig viden, fif og lækre tricks, så du nemt kan hjælpe familiens små med dagligdagens udfordringer. 

 

Alle får udleveret fine tegninger med dagens punkter. Tag selv noter under vejs. Medbring tæppe/dyne til baby at ligge på og måtte/pude til dig at sidde på. 

 

3.10.17. Kl 11-1212.  Tryk Baby 0-9 mdr. 100kr. Senest tilmelding 1.10

 

4.10.17. Kl 10.30-12. Tryk Baby 9-18 mdr. 150kr. Senest tilmelding 1.10

 

17.10.17. Kl 10.30-12. Tryk Baby 2-3 år. 150kr. Senest tilmelding 14.10

 

18.10.17. Kl 11-12. Tryk & Glad Bedsteforældre. 100kr. Senest tilmelding 14.10

 

Tilmelding SMS 40173860 eller englegården@hotmail.com. Når du har ok fra mig, overfører du beløbet til konto 1436-0805701501 og er her efter endelig tilmeldt.

 

Vi mødes på Nørre Boulevard 19.1tv.   4600 Køge. 

 

Jeg serverer The, kaffe og vand. 

Håber vi ses til en sjov og lærerig dag. 

Stella Dea.